top of page

16 Mayıs 2022 Ay Tutulması...

Akrep Burcu’nun 25 derecesinde olacak...





Dolunaylar, bırakma ve vazgeçme zamanıdır. Hayatımızda fazlalık olarak gördüğümüz ne varsa ondan kurtulmanın tam zamanı olduğunu gösterir.

16 Mayıs 2022’de Dolunay 25 derece Akrep Burcu’nda olacak; bu Dolunay aynı zamanda bir ay tutulmasıdır.


Boğa/Akrep aksında olan bu tutulma (Dolunay) GAD (Günay Düğüm) tarafında gerçekleşecek. GAD Akrep tarafında olan bu tutulma, toplumsal anlamda edinilen tecrübelerden ders çıkarıp yeni sosyal bir sistem ve düzen geliştirmeyi bize yaşatabilir, yansıtabilir.


Bireysel haritalarımıza bu aksa ve dereceye denk geldiğinde de tetiklenmeler olabilir. Tetiklendiği noktada bırakma ve vazgeçme enerjisinde tabularımızdan kurtulmamız gerektiğini hissettirebilir. Konu ne olursa olsun bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimiz bize zarar veriyor ise bireyselleşmeyi tercih etmek bize avantaj getirebilir.


  • Bu süreç hayatımızda arka planda dönen ne varsa ortaya çıkarmanın bir yolunu bulmamıza da vesile olacaktır.

  • Güvenilmeyen veya potansiyel düşman olarak adlandırdıklarımız hakkında endişelerimiz varsa, korkularımızı bir kenara bırakalım ve etrafımızda olan bitenin açığa çıkmasına izin verelim. Korku, kaygı ve varsayımlardan uzak duralım!

  • Gözlemlemek, alan açmak, artı ve eksileri yazmak yine avantaj sağlayacaktır.


Tutulmayı Jüpiter ve Mars uyumlu açılarla destekliyor olacak. Bu da süre gelen zaman içerisinde bizi öfkelendirmek için değil büyük resmi görmek ve farkındalık içindir.


Bir diğer uyumlu açı ise Neptün’den geliyor olacak. Bu da sabırlı olmamızı ve “biliyorum ama kanıtlayamam” dediğimiz konuların da ortaya çıkabileceğini ve belki de hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını bize yansıtıyor olabilir.


Tutulmanın zorlayıcı tek etki Satürn’den geliyor ki Apex’inde (uç nokta) yer alıyor olacak. Ki aslında bu zorlayıcı etki bizi dengede tutacak olan ve hayatımızdaki problemlerle başa çıkmamıza destek olacak tek etkidir. Peki bizim için buradaki çıkış noktası ne sorusuna ise Apex’te bulunan Satürn Kova Burcu’nun, tam karşısında bulunan Aslan Burcu ve bulunduğu ev konularıdır.


Açıklayıcı olması için sizlere haritamdan bahsedeceğim. Bu tutulma benim yaratım aksımda gerçekleşiyor. Apex ise benim-senin diye adlandırdığımız aksta seyrediyor. Satürn Kova transiti, astrolojide krizler evi olarak adlandırdığımız 8.evimde. Kısa tanımla 8.ev; paylaştıklarım, kayıplarım, kayıplarımdan gelen paralarım, miras, giderlerim, vergi borç ödeneklerim ve ameliyatlarımı konu başlıklarına ayırıyor. Demek ki bu konu başlıkları ile karşı karşıya kaldığımda çıkış noktam tam karşısındaki 2.evim ve o evi kesen burç konuları olacak. Krize odaklanmak yerine sahip olduklarıma odaklanmak onları sistematize etmek, paramı, paraya dönüştürebileceklerimi, duran varlıklarımı, sigortalarımı, güvencemi, kazançlarımı, altın bileziklerimi yani kısacası beni besleyen ne varsa o konulara odaklanmak tutulma etkilerimi farkındalıkla aşmama yardımcı olacaktır.


Not: Kişisel etkilerini öğrenmek isterseniz danışmanlık alabilirsiniz.


👾Seviliyorsunuz.💜

. . .

👉 @jonewercomlek

. . .

J.N.E.


Danışmanlık

Haritanıza özel tutulma etkilerini öğrenmek için detaylı bilgiye aşağıdaki danışmanlık hattımdan ulaşabilirsiniz.


📲+90 530 572 08 59

mail: jnewercomlek@gmail.com

Instagram: @jonewercomlek

45 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page