top of page

15 Mart Haftalık Burç Yorumları

Güncelleme tarihi: 16 Mar 2021

Hafta genelinde aktif, dinamik, başlatan, hareketli, canlı, eyleme geçen bir yapıya sahip olabiliriz.


16 Mart 2021’de saat 1.26 itibariyle Merkür Balık Burcu’na geçecek. 4 Nisan2021’e kadar da seyrine devam edecek. Hava elementi (Kova) grubundan Su grubuna (Balık) seyrediyor. İletişim gezegenimiz Merkür Kova Burcu’nda özgün bir düşünce yapısı verirken. Balık seyri öncelikle Merkür’de hem zararlı hem de düşüktür. Bu durumu avantaja çevirmek bizlerin elindedir. Son burç (Balık) olması sebebiyle zihinlerimiz aşırı meşguliyet gösterebilir. Zihinler dağınık olabilir. Daha sezgisel düşünüp hareket edebiliriz. Haritalarımızdaki Balık Burcu hangi evde ise o konularda iletişim ve ticari konularda daha temkinli ve tedbirli davranmak faydalı olabilir.


17 Mart 2021 Ay Boğa Burcu’nda birikim yapmaya başlamak için uygun bir gündür.


18 Mart 2021 Venüs Plüton uyumlu açısı yaklaşık (-/+) iki gün etkili olacak. İçte bizleri daha değerli kılacağını düşündüğümüz, ulaşmak istediğimiz hayallerimize ulaşmak için yeniden yaratım enerjimize odaklanabiliriz. Kendi gerçeğimizden uzaklaşmadan, kendimizi kurban etmeden kişisel öz değerimizi ortaya çıkarmak için irade gösterebiliriz.


20 Mart 2021’de saat 12.37 itibariyle Güneş Koç Burcu’nda seyretmeye başlayacak. Güneş’in Koç Burcu’ndaki seyri öncü nitelik taşıyor. Kişisel haritalarımızda Koç Burcu hangi evimizde ise o konularda hırslanabilir, cesaretgösterebilir, girişim yapabilir, cesur davranabilir, öncülük edebilir, girişken olabilir, özgürleşmek isteyebilir, daha mert ve doğrucu davranabilir ve önümüze çıkan engellerden haz etmeyebiliriz. Kaçınmamız gerekenler ise bencillik, asabiyet, zorbalık, acelecilik, isyankâr, kavgacı, çabucak kızmak, kendini devamlı ön plana çıkartma istekliliği.


İyi ki Doğdunuz Koç Burç’ları…


21 Mart 2021’de saat 17.16’da Venüs Koç Burcu’na geçecek. Venüs sevgi biçimimiz, ilişki kurma şeklimizi, zevklerimizi, nelere değer verdiğimizi ve öz değerimizle ilgili ipuçları verir bizlere. Venüs Koç Burcu’nda zarardadır. Su grubu burcundan (Balık) ateş elementi (Koç) burcuna seyredecek. Venüs Balık Burcu’ndaki seyrinde bizlere platonik aşklar, kurban olma psikolojisi, sınır koyamama gibi durumlar yaşatmış olabilir. Kişisel haritalarımızdaki Koç Burcu’nun olduğu konuma etkilerine değinecek olursak genel olarak agresif bir tutum sergilenebilir. Örneğin iş yerinde rekabet, daha hevesli olma hali görülebilir. Sevgi modelimize gelince; hoşlanıyorsak hoşlanmışızdır, istemiyorsak da istemiyoruz netliği yaşatabilir. Parayı harcama şeklimiz ise kazandığımızı hızlıca harcamak üzerine gelişebilir.


👾Seviliyorsunuz.💜



Yükselen Koçlar / Koç Burcu

Kendimize odaklanacağımız bir haftaya giriş yapıyoruz. Daha rekabetçi bir ruh haline bürünebiliriz. Hafta genelinde uyumlu açıların hakim olması haftanın kontrolümüzde ilerleyeceğinin göstergesi olabilir. Finansal konularda ani harcamalar söz konusu olabilir. Ağzımızdan çıkan cümleleri iki kere tartmak ikili sohbetlerde avantaj yaratabilir. İş, kariyer alanında kendi değerimizi ön plana çıkaracak hamlelerde bulunabiliriz. Şartları zorlarken yıkıcı güç kullanmamak faydalı olabilir.




Yükselen Boğalar / Boğa Burcu

İş, kariyer alanında hırslanabiliriz. Finansal harcamalar artabilir. Kredi çekmek durumuna kalabiliriz. Eğitim ve akademik konularda yeni girişimlerde bulunabiliriz. Cesaretimiz kıran geçmiş maddi-manevi kayıplar üzerinde durmak zaman kaybına neden olabilir. Geleceğe yönelik planlar yapmak ve kendimizi cesaretlendirecek aktivitelerde bulunmak avantajımıza olabilir.




Yükselen İkizler / İkizler Burcu

Enerjimizi ve zamanımızı daha verimli kullanabileceğimiz bir haftaya başlangıç yapıyoruz. Rüyalarımızın etkisinde kalabilir, hamle yaparken kaygı, korku geliştirebiliriz. Kaygı ve korkularımızı akışa teslim olarak yenebiliriz. Arkadaşlık ilişkilerimizde güdüsel hareket edebilir ve farkında olmadan kırıcı konuşabiliriz. Tartarak konuşmaya dikkat etmeliyiz. İş, kariyer anlamında aldanmalar, yalanlar ve arkadan dönen işlere şahitlik edebiliriz.




Yükselen Yengeçler / Yengeç Burcu

İçte ne varsa dışta da onu yaşayacağımız bir hafta olacak. Meslektaşlarımızla konuşamadığımız içimizde kalan tüm fikir ve düşüncelerimizi bir çırpıda aktarma isteğine girebiliriz. Sonuçlarına hazır olduğumuz hamleler yapmamız faydalı olabilir. Sosyal medya kanallarından gelen aldatıcı haberlere itibar etmemeliyiz. Ödeneklerle ilgili gelen para hızlıca yerini bulabilir. Ay sonu gelmeden hesabı-kitabı yapılmadan yapılan harcamalar zorlayıcı olabilir.




Yükselen Aslanlar / Aslan Burcu

Aldanma ve aldatılmalara açık bir haftaya giriş yapıyoruz. Uzun zamandır almak istediğimiz ama fırsatını yakalayamadığımız eğitime yönelecek ve eğitime yatırım yapacağız. İş, kariyer ve ikili ilişkilerde ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik bir anda beklemediğiniz bir noktadan destek görebilirsiniz.



Yükselen Başaklar / Başak Burcu

Kontrolümüz dışında gelişecek olaylara şahitlik edebiliriz. Kariyer alanında ikili mücadeleler söz konusu olabilir. Konuşulmayan ve konuşulmasını istediğiniz konular için beklenen gün gelebilir. İkili ilişkiler aldanmalara ve yalanlara maruz kalabilir. Ortaklıklarla ilgili yeni yapılacak sözleşmelerde ayrıntılar gözden kaçabilir dikkat!




Yükselen Teraziler / Terazi Burcu

Aşk ilişkileri ve rutin işler gündemimizde olacak. Rutin alışveriş işlemlerinde harcamalarımızda daha dikkatli davranabiliriz. Bir yerine iki vermek olası. Paramızı sayarak teslim etmek ya da almak faydalı olabilir. İkili ilişkilerde rekabete düşebiliriz. Hırslanabilir ve kırıcı olabiliriz. Yabancı kültür ve kaynaklar üzerine eğilim gösterebilir ve yabancı dil eğitimine yazılmak isteyebiliriz.



Yükselen Akrepler / Akrep Burcu

Kendi iç dünyamıza çekildiğimiz bir hafta deneyimleyeceğiz. Ev içi düzen ve elektrik elektronik aletlerle ilgili problemlerimizi çözüme ulaştırmak isteyebiliriz. Rutin harcamalarımız artabilir. Aşk hayatımız hareketlenebilir ya da platonik aşklara çekilebiliriz. Evlilik ortaklık ilişkilerinde ani beklenmedik sonlanmalar yaşanabilir.



Yükselen Yaylar / Yay Burcu

Kardeşler, kuzenler ve akrabalarımızdan destek alabileceğimiz bir hafta. Sosyal medya kanallarımızı daha verimli hale getirmek isteyebiliriz. Ailenin önemini bir kez daha anlayacağımız sohbetler içerisinde olabiliriz. Evimizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve sanatsal yönümüzü ön plana çıkartmak isteyebiliriz. Aşk ilişiklerinde yeni bir başlangıca heves edebiliriz.




Yükselen Oğlaklar / Oğlak Burcu

Yaşam alanımızla daha çok ilgileneceğimiz bir hafta. Evimizi değiştirmek, taşımak isteyebiliriz. Evimiz içerisinde yenilikler değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Varsa çocuk odasını yenilemek ya da evimizde kendimize bir hobi alanı yaratmak isteyebiliriz. Kredi kartı harcamalarına dikkat! Limit ve harcamalar artabilir, ay sonu ekstre kabarabilir.



Yükselen Kovalar / Kova Burcu

İç dünyamıza çekildiğimiz bir hafta. Aile ve yuva hanemizde çıkan tartışma ve küskünlüklere çözüm getirmek isteyebiliriz. Evin içinde olmak, işimizi evimizden yürütmek motivasyonumuzu düşürebilir. Motivasyon kaybımızı yakın çevre ve akrabalarla giderebiliriz. Elektrik elektronik aletler şu sıra ilgi odağımız haline gelebilir. Maddi konularda değer kayıplarına ve yatırımlarınızda risk almamaya dikkat!



Yükselen Balıklar / Balık Burcu

Uykusuzluk ve huzursuzluk hakim olabilir. Evde ve aile içerisinde tartışmalar yoğunlaşabilir. Bu tartışmaların karşılıklı kıymet bilmek ve bildirmekten kaynaklandığını düşünerek hareket etmeliyiz. Kendi değerimizi fark etmeli ve önce kendimizi sevmekten başlamalıyız. Bu hafta neleri sevdiğimize odaklanmak, beklentilerimizi gözlemlemek iyi gelebilir. Gerçeklerden kaçmamaya özen gösterelim ve kabule geçelim. Ancak kurban gibi de hissetmeyelim kendimizi. Harcamalara dikkat! Gelen para hızlıca harcanabilir.






İyi Haftalar...

J.N.E.

Danışmanlık

jnewercomlek@gmail.com

Instagram: @jonew_astroloji


37 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page