top of page

Mart 2023 Aylık Burç Yorumları




Aya Merkür’ün Balık burcu geçişi ile başlıyoruz. İletişim ve zihinsel faaliyetler etki ettiği alanlarda daha çok büyük resme odaklanacak ve kavrama kabiliyetin artacak. Detaylarda boğuşmak yerine detayın nasıl bütüne vardığını kavrayacaksın. Ay sonuna doğru Merkür Koç burcuna geçtiğinde ise fikirlerinin bütüne varması ile yeni başlangıçlara imza atabilirsin. 7 Mart saat 15:41’de Başak dolunayı deneyimleyeceğiz. Etkisi süresi 15 Mart’a kadardır. Bu dolunayda sabırsızlık söz konusu olabilir. Sinirlerin gerilebilir ve bazı konularda engellendiğini düşünebilirsin. Bu sebeple de sosyal çatışmalar gözlemlenebilir. Etki süresince sabırlı olmak avantaj sağlayacaktır. Çünkü dolunaylar artık bir şeylerin sonlanması ve görünür olmasıdır. Hasat zamanı gibi düşünebilirsin. Özellikle çalışmalarının ve aldığın sorumluluklarının karşılığını alacağına işaret eder. Mevcut projelerinin de nihai sonuca varması an meselesi olacaktır. İçsel çatışma yaşaman çok normal pasif agresif dürtüler hakim olabilir dikkatli olmalısın.


Satürn’ü balık burcunda olanlara bir müjdem var. Çünkü Satürn doğduğun zamandaki konumuna geliyor ve döngün tamamlanıyor. Satürn yapılanma, kısıtlama, olgunluk, disipline etme ve dengeye gelmekle ilgili kısa bir iki başlıkla tanımlanabilir. Bu konu başlıkları tekrar gündemine gelir ve yeni fırsatlar kapındadır artık. Bu burçtaki seyri 2,5 yıl sürecektir bu süreçte gelen sınavlarını başarıyla geçmen senin elindedir. Yaklaşık 29,5-30 yıl önce neler deneyimlediğini hatırlamanı tavsiye ederim. Çünkü benzer sınavlara tabi tutulabilirsin. “Satürn’üm balık burcunda değil” diyenlerin de kişisel haritanda Balık burcunu kesen ev konularında 2,5 yıl boyunca sınavlara tabi tutulacaktır. Bu sınavlar seni de korkutmasın çünkü hayat hep bir sınav değil mi zaten. Sınavlar olmadan ödülü almak ya da emek olmadan yemek zaten yoktu değil mi?


Ay ortalarına doğru ise Venüs Boğa burcuna geçecek. Venüs’ün temsil ettiği konular daha da güçlenerek ortaya çıkacaktır. Hazlar, tutkular, konfor, para, zevkler, değerler, ilişkiler ve aşk gibi özet konu başlıklarında daha güçlü kendini hissettirecek. Sahiplenme duygusunu yoğun hissedebilirsin. İlişkilerde kıskançlıklara ekstra dikkat edilmesi gereken bir dönemdir. Finansal konuların etkisini de yoğun hissedebilirsin. Üretmek ve yaratıcı olmak güçlenmene vesile olacaktır. Keyifler ve hazların ön planda olacağı bu süreçte tembellik baş gösterebilir ya da keyfi harcamalar yapabilirsin dikkat.


21 Mart itibariyle Güneş, geceyle gündüzün eşitlendiği ilk baharın habercisi Koç burcuna geçecek. Odağın kişisel haritandaki koç burcunu kesen ev konularına yönelecektir. Bu ev konularında yaşam enerjinin yükseldiğini hissedeceksin. 23 Mart itibariyle astrolojide kolektif gezegen diye adlandırdığımız Pluto Kova burcuna geçecek. Pluto; değişim, dönüşüm, güçlenme gibi kısa başlıklarıyla ifade edilir. Kova burcu ise sosyal grupları temsil etmesiyle özetlenebilir. Bu konu başlığı altında güçlü değişim ve dönüşümlere şahitlik edebilirsin. 25 Mart itibariyle ise Mars Yengeç burcuna geçecek. Kişisel haritasında Mars’ı yengeç burcunda olanlar 2021 Mayıs ve Haziran aylarındaki deneyimlerini gözden geçirmeli ve geçmişe bir yolculuk yapmalı tavsiyemdir. O dönem başlattığın eylemlerine yenilerini ekleyebilirsin. Mars yengeç süresince kişisel güvenlik ihtiyacında artışlar gözlemlenebilir.



Yükselen Koç ve Koç:

İyi ki doğdunuz Sevgili koç burçları. Zihinsel faaliyetler ve iletişimin arka planda kalacağı bir süreç deneyimleyeceksin. Hemen aklına olumsuzluklar gelmesin. Çünkü bu süreç seni yeni başlangıçlara hazırlıyor olacak. Kendini daha net ifade edebilmek adına bu süreci iyi değerlendirmelisin. Hemen ardından günlük rutinler, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları hanende deneyimleyeceğin dolunayda da yük olarak gelen sorumluluklarının ve çalışmalarının meyvelerini toplayacaksın. Satürn geçişini 12. Evinden deneyimleyeceksin. Bu süreçte kontrolün dışında gerçekleşen olaylarla karşılaşabilirsin. Bu gibi durumlarla karşılaştığında akışa bırakmak, bir şeyleri olması için zorlamamak gerektiği kanaatine varman faydalı olacaktır. Venüs’ün boğa burcuna geçişiyle finansal konularda daha da güçlenecek ve kendine güvenceler oluşturmak isteyeceksin. Ayrıca aşk ilişkilerinde daha da sahiplenici bir tavra bürünebilirsin. Aşka hazır hissedebilir ya da varsa sevgilin ilişkinde hazlar ve tutkular ön plana gelebilir. Kıskançlıklara dikkat. Mars yengeç süresinde aile, yuva ve ev konularındaki güvenlik ihtiyacın artabilir. Aile içinde pasif agresif bir tutuma bürünebilirsin. Bahsi geçen konularla ilgili eylemlerin söz konusu olabilir.


Yükselen Boğa ve Boğa:

Aya aşk ve aşk hayatına bakış açın değişiyor. Uzun süredir zihninde seni meşgul eden ufak tefek detaylar seni aşırı sıkmış ve bunaltmış olabilir. Zihinsel olarak özgürleşmek ihtiyacı içerisine girebilirsin. Olay ve durumlara daha geniş pencereden bakmak sana avantaj sağlayacaktır. Sosyalleşmek kafanı dağıtmana vesile olabilir. İlişkinde bakış açını değiştirmek istiyorsan bunu yapmanı tavsiye edebilirim. Kendini ve kafanı toplamak adına güzel bir fırsat. Çünkü hemen ardından daha sağlıklı kararlar beraberinde gelecektir. Başak dolunayı da senin aşk evinde gerçekleşiyor. İlişkine dair aldığın sorumluluklar sana bir görevmiş gibi gelmeye başlamış ve seni ve ilişki yaşadığın kişiyi yıpratmana neden olmuş olabilir. Lakin dolunayla beraber bunları neden deneyimlediğini keşfedeceksin. Bu süreçte sakin kalmanı tavsiye edebilirim. Sevgilisi olmayan sevgili boğalarsa bu süreçte aşka olan bakış açında yaklaşımında değişimler senin olacaktır. Akışa teslim olmanı tavsiye edebilirim. Satürn geçişini 11. Evinden deneyimleyeceksin. Gelecek planlarını ve hayallerini yapılandıracağın bir süreç deneyimleyeceksin. Aklından aynı anda birçok şey yapmak geçiyor olabilir gerçek olana enerjini sarf etmeni tavsiye ederim. Venüs’ün boğa geçişi fiziksel olarak seni daha güçlü hissettirecek. Yaptığın işte ve gelecek planlarında daha üretken bir sürece giriyorsun değerlendirmelisin. Yaşam kaliteni arttırmak için biraz dinlenmeyi ve kendine de vakit ayırmayı ihmal etmemelisin. Mars’ın yengeç burcuna geçişiyle de hayatına yön vermekle ilgili mücadelen başlarken daha kontrollü hareket etme ihtiyacı içerisine gireceksin.


Yükselen İkizler ve İkizler:

Aya aile, yuva, ev, kariyer ve hedeflerinle ilgili yeni akış açılarına sahip olacaksın. Detaylar zihninde seni biraz yormuş olabilir. Artık bahsi geçen konularla ilgili çözümler beraberinde gelecektir. Çözümler ardından da ay sonuna doğru hayallerini gerçekleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsin. Başak dolunayı ile birlikte de yine bahsi geçen konularda gelişmeler yaşayabilirsin. Satürn Balık geçişini 10. evinden deneyimleyeceksin. Toplum önündeki statün, saygınlığın ve itibarınla ilgili gelişmeler yaşayacağın bir süreç deneyimleyebilirsin. Venüs’ün boğa burcuna geçişi ile aşk hayatını bir sonraki aşamaya taşımak ve gelecek planları yapmak adına bir inziva süreci yaşanabilir. Bu süreç olumsuz algılamamalıdır çünkü daha güçlenerek yola devam edilecektir. Aşk bekleyen boğalar platonik aşklara çekilmemeye özen göstermelisin. Aşkı sosyalleşerek yakalayabilirsin. Kariyer ve hedeflerine odaklanmak işini aşkla yapmak sana daha iyi gelebilir bu süreçte. Sosyalleşeceğin ve arkadaşlarından destek alacağın şahane bir ay seni bekliyor değerlendirmelisin. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle finansal anlamda güvenceler oluşturma ihtiyacı içerisine gireceksin. Beklediğin maaş zammı kapında olabilir. Sabırlı olmalı fevri kararlar vermemelisin.


Yükselen Yengeç ve Yengeç:

Aya hayatına yön vermekle ilgili zihnini meşgul eden konularda daha netlik kazanacağın bir sürece giriyorsun. Uzun zamandır devreye sokmak istediğin projeler, araç alım satım, eğitimler, yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili gelişmeler yaşayacak ve ay sonuna doğru bu konularla ilgili girişimlerde bulunacaksın. Başak dolunayı da bahsi geçen konularla ilgili seni destekliyor olacak. Satürn balık geçişini 9. evinden deneyimleyeceksin. Kendini kısıtladığın konuları keşfetmeli ve bilinmeyene teslim olmanın seni ürkütmemesine izin vermemelisin. Venüs’ün boğa burcu geçişi ile arkadaşlarınla vakit geçirmekten ekstra keyif alabilirsin. Arkadaşlarından yana kendini çok daha şanslı hissedeceğin bir süreç olabilir. Ya da ev, aile, yuva gibi konulara eğilebilir bu alanda da keyif konfor alanları yaratmak için kendine zaman ayırabilirsin. Toplum önü statü, kariyer, otorite figürleri ve hedeflerinle ilgili de güzel gelişmeler seni bekliyor olacak. Maaş zammı ya da yükselişler kapında. Ay sonuna doğru Mars’ın senin burcuna geçmesiyle birlikte hayatını ilgilendiren her konuda güvenceler oluşturma ihtiyacı içerisine girebilirsin. Aşk hayatında hareketlenmeler olabilir. Sevgilinle artık gelecek planları yapmak için ani bir karar alıp adım atabilirsin.


Yükselen Aslan ve Aslan:

Aya finansal konular, güvencelerin ve ortak paylaşımlı finans konularının zihnini meşgul ettiği bir süreçten geçiyor olabilirsin. Ufak tefek o kadar detay var ki zihninde onları bir bütün halinde bir araya getirmekte zorlanıyor olabilirsin. Bu anlamda hayatına yön vermekle ilgili de pürüzler söz konusu olabilir. Ancak sana olumsuzmuş gibi görünen bu süreç bir anda çözümleriyle birlikte akışta gelmeye başlayacak. Başak dolunayı bu anlamda seni çözüme kavuşturacak tamamlanmalar yaşatabilir. Satürn balık geçişini 8.evinden deneyimleyeceksin. Al/ver dengeni yapılandırman gereken bir süreç seni bekliyor olabilir. Finansal konularla ilgili oluşabilecek krizlerle ilgili önlemlerini alman ve harcamalarına dikkat etmen gereken bir dönem seni bekliyor olacak. Venüs’ün boğa geçişi ile de bahsi geçen konularda çok daha güçlenerek yoluna devam edebileceksin. Güneş’in koç burcuna geçişi de ekstra katmerli süreçleri destekliyor olacak. Ay sonuna doğru Mars’ın yengeç burcu geçişi ise tüm atılım ve girişimlerinde çok daha tedbirli olmana vesile olacak nitelikte. Şanslı bir ay seni bekliyor.


Yükselen Başak ve Başak:

Zihninin, ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili meşgul olabilir. Kendini bu konularla ilgili bir çözüm arayışı içerisinde bulabilirsin. Bu konular senin için önemli karar aşamaları olabilir. Senin için iyi olana odaklanmalı ve artık seni yoran ekstra sorumlulukmuş gibi hissettiren konulardan uzaklaşman gerekebilir. Ay sonuna doğru bu konularla ilgili daha net kararlar alabilecek ve gerekli girişimlerde bulunabileceksin. Başak dolunayının da bu ihtiyaçlarını desteklediğini hissedecek ve yaşadığın olay ve durumlara daha büyük bir pencereden bakabileceksin. Satürn balık geçişini 7.evinden deneyimleyeceksin. Toplum önüne çıktığın ve yakın ilişkiler kurduğun alanda bu dönem daha çok görev ve sorumluluk bilincine sahip olman gereken bir süreç deneyimleyebilirsin. Venüs’ün boğa burcuna geçişi ile bahsi geçen konulardan daha da güçlenerek çıkabileceksin. Ortak mal paylaşımlı konuların da gündemine yerleşeceği bu ay finansal konulara da eğileceksin. Mars’ın yengeç burcu geçişi ile de aşk bekleyen başakların hayatları değişebilir. Kendilerini güven veren aşk ilişkilere teslim edebilirler. Aşk yaşayan sevgili başaklar ise o ilişki eğer ona güven veriyor ise o ilişkide kalmak ve barınmak ihtiyacı içerisinde olacaklar. İlişkilerin yön verilmesi gereken bir ay deneyimleyeceksin. Sabırlı ve sakin kalmaya özen göstermelisin.


Yükselen Terazi ve Terazi:

Çalışma hayatı, çalışma arkadaşları ve günlük rutinlerin getirdiği sorumluluklar zihnini meşgul ediyor olabilir. Bu konu başlıklarıyla ilgili çözüm arayışları içerisinde olabilirsin. Merkür’ün balık burcu geçişi ve ardından gelen başak dolunayıyla birlikte bu konularda çözümlenmeler söz konusu olabilir. Ay sonuna doğru ise yine bahsi geçen konulara bakış açının değişmesi vesilesiyle zihninde yenilenme enerjisi ile girişimlerde bulunabilirsin. Çalışmıyorsan iş görüşmelerin olumlu sonuçlanabilir, çalışıyorsan ve inzivaya çekilme niyetindeysen belli bir süre inzivaya çekilebilirsin. Günlük rutin sorumluluklarda da hafiflemeler söz konusu olacaktır. Satürn’ün balık geçişini 6.evinden deneyimleyeceksin. Bu dönemde tüm enerjini hayatını düzene koymaya ve gerekirse baştan bir rutin oluşturmaya harcayabilirsin. Venüs’ün boğa burcuna geçişi ise finansal konularda seni daha da güçlendirecek. Beklediğin ödenekleri alabileceksin. Maaş zammı ya da beklediğin yüklü bir para, tazminat, krediler ve vergilerle ilgili olumlu gelişmeler kapında olacaktır. Evlilik düşüncesi olan sevgili terazi burçları bu ay tekliflere hazırlıklı olmalılar. Ya da aşkı arayan sevgili teraziler var ise onlar da sosyalleştikleri ortamlarda aradığı ideal partnerleri ile tanışabilirler. Mars’ın yengeç buru geçişi ile de terfi, zam ya da ikili ilişkilerindeki statü değişiklikleri gibi konu başlıklarında güvence arayışlarını ayyukta hissedebilirler.


Yükselen Akrep ve Akrep:

Bu ay aşk hayatın, kendine ve hobilerine ayırdığın zamanlarla ilgili zihnin meşgul olabilir. Sosyal çevren ve aşk hayatın arasında kalmış ve ortak paylaşım alanları yaratmakla ilgili de çözüm arayışları içerisinde olabilirsin. Ancak bu olumsuz gibi görünen süreçle ilgili çözümler kapında. Çocuk sahibi olan sevgili akrep burçları ise bu ay çocuğunun kavrama ve görsel hafızasını kuvvetlendirecek etkinliklere katılım göstermesini sağlayabilirsin. Başak dolunayının da etkisi ile süreç daha da olumluya sevk olacaktır. Hemen ardından da rutin hayatını düzene sokabileceksin. Belirli sorumlulukların altından kalkabilecek sakin ve dingin bir zihne sahip olurken hızlı çözümler geliştirebileceksin. Satürn’ün balık geçişini 5.evinden deneyimleyeceksin. Hayatta nelerden zevk aldığını sorgulayacağın bir dönemden geçiyor olabilirsin. Kısıtlandığını hissedebilir ve evinle, işin arasında kaldığını düşünebilirsin. Eğer bu tarz kaygılar içerisindeysen hayatına renk katmak adına hobilerine ya da zevk aldığın konulara ilgili yapılanmaya gidebilirsin. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında güçlenerek hayatına devam edeceksin. Rekabeti çok fazla abartmamanı tavsiye edebilirim. Mars’ın yengeç seyrinde ise eğitim, akademik konular, sosyal medya ve basın yayın kanallarındaki güvencelerinle ilgili meşguliyetinde artışlar söz konusu olabilir. Maaş zammı gibi gündemlerin oluşabilir.


Yükselen Yay ve Yay:

Aile, yuva, ev ve hedeflerinle ilgili zihnin meşgul olabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar gibi konularda da süre gelen pasif agresif tutum sergileyişlerin bir hayli zihnen seni yormuş gibi gözüküyor. Ancak bahsi geçen konu başlıklarının çözüme kavuşması an meselesi. Büyük resme odaklanman ve olayların arka planında asıl zihnini yoran konuları keşfedeceksin. Bu keşif ardından ay sonunda zihnen biraz daha dinamik ve motive hissedebileceksin. Başak dolunayının gerçekleşmesiyle süreç çok daha olumluya sevk olabilir. Bu süreçte sabrının sınandığını hissetmen gayet normal, sakin kalmanı tavsiye edebilirim. Satürn’ün balık geçişini 4.evinden deneyimleyeceksin. Aile, yuva, ev ve mahreminle ilgili sınavlara tabi tutulurken, bu konularla ilgili de yapılanmalar söz konusu olabilir. Venüs’ün boğa seyrinde çalışma ortamı, çalışma arkadaşların ve günlük rutinlerinle ilgili üretken olacağın bir sürece giriyorsun. Bu konu başlıklarında daha da güçlendiğini hissedebilirsin. Bu güçlenme ile de aile içi ve sosyalleştiğin alanlardan çok daha keyif alabileceksin. Mars’ın yengeç seyrinde ortak paylaşımlı finansal konular, vergiler, borçlar ve kredilerle ilgili güvenceler geliştirebileceksin. Gizli, saklı kalmış konuların er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Yüzünü güldürecek haberler kapında.


Yükselen Oğlak ve Oğlak:

Hayatına yön vermek, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, araç alım satımları ya da yaşadığın çevreni değiştirmek gibi konularda zihnin meşgul olmuş olabilir. Çalışma ortamın, çalışma arkadaşların ve günlük rutinlerinle ilgili konularda pasif agresif tutum sergileyişlerin bir hayli zihnen seni yormuş gibi gözüküyor. Eğitim, basın, yayın ya da sosyal medya gibi mecralarda tecrübeler edinmiş zamanının birçoğunu bu gibi konulara da harcamış olabilirsin. Bu yorgunlukların sona ermesi adına büyük resme odaklanmalısın. Olayların arka planında asıl zihnini yoran konuların ne olduğunu keşfetmelisin. Bu keşifler seni daha dinamik ve neşeli bir kimlik haline getirecektir. Başak dolunayının gerçekleşmesiyle de olay ve durumlar çok daha netlik kazanacaktır. Özellikle çalışma ortamın, aile ve sosyalleştiğin alanlarda daha sakin kalmanı tavsiye edebilirim. Satürn’ün balık geçişini 3.evinden deneyimleyeceksin. Bu dönem dinleme, kendini ifade etmek ya da hayatına yön vermekle ilgili sıkıntılar, zorluklar yaşayabilirsin. Kendini sürekli konuşurken ve anlatırken bulabilirsin. Bu gibi konularda yapılanmalar söz konusu olabilir. Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle kendini gerçekleştirmekle ilgili daha çok güçleneceksin. Aşk kapında olabilir. Sevgilisi olan oğlaklar sanırım kıskançlık seviyende artış söz konusu olabilir ve bu duyguyu saklamakta zorlanabilirsin. Mars’ın yengeç burcuna geçişiyle de evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, aile, yuva ve sosyal çevrenle ilgili güvenceler oluşturmakla ilgilenebilirsin.


Yükselen Kova ve Kova:

Finans, öz değer, aşk ilişkiler, hobiler, çocuklar ve ortak paylaşımlı finansal konularla (eşin geliri, vergiler, krediler, miras) zihnin meşgul olmuş olabilir. Bu konularda bütüne odaklanmalı ve görünenin arkasında gizli kalan ve seni rahatsız eden ne varsa açığa çıkarmalısın. Asıl sana bu konularla ilgili zihninde kurbanmış gibi hissettiren şeylerin neler olduğuna odaklanmalısın. Bu keşif ardından hayattan daha zevk alabilecek ve hayatına yön verebileceksin. Başak dolunayının da etkisi seni sabırsız ve agresif bir tutuma sevk edebilir dikkat. Olay ve durumlara daha sakin yaklaşabilirsen çözümler ardı ardına gelecektir. Satürn’ün balık geçişini 2.evinden deneyimleyeceksin. Finansal güvenceler alanında daha sistemli ve varsa yaşanan sıkıntılar karşısında çözüm odaklı olman gereken bir süreç içerisine giriyorsun. Ayrıca yetenek ve becerilerini sorguladığın bu süreçte bu konularla ilgili de kendini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle aile ilişkilerin daha da güçlenecektir. Ev ve yaşadığın mekanda zaman geçirmek kendini ve zevklerini en üst seviyeye çıkartabilir. Evde olmanın tadını çıkartmalısın. Yurt dışı, eğitim, sosyal medya ve basın yayın işlerinle ilgili de daha üretken bir sürece giriyorsun. Mars’ın yengeç burcu geçişi çalışma ortamı, çalışma arkadaşların, kariyer ve toplum önündeki statünle ilgili konularda hayatına yön vermekle ilgili güvenceler yaratma dürtüsüne sevk edebilir.


Yükselen Balık ve Balık:

Uzun zamandır gelecek planları yaptığın fakat bir türlü nasıl icraata geçireceğini bilemediğin bir süreç deneyimlemiş olabilirsin. Fakat bu ay kendini ifade etmek, aile, yuva, ev, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili zihnini meşgul eden tüm bu konularda artık çözümler ardı ardına geliyor olacaktır. Ay sonuna doğru her şeyin zihninde oturduğunu gözlemleyecek ve finansal anlamda kendini organize edebilecek enerjiye ulaşabileceksin. Zihnen daha da rahatlayacağın süreçler kapında. Başak dolunayının da etkisiyle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve aile içinde pasif agresif bir tutuma kendini sevk edebilirsin. Yaşadığın içsel krizler dış görünüşüne yansıyabilir ve bu ara çok streslisin cümlesini sık sık işitebilirsin. Sakin kalmanı tavsiye edebilirim. Olumlu süreçler seni bekliyor. Satürn’ün balık geçişini 1.evinden deneyimleyeceksin. Görünüşün ve yarattığın imajının gerçekten seni yansıtıp yansıtmadığına dikkat edebilirsin. Dış görünüşünle ilgili değişimler öncelikli motivasyon kaynağın olabilir. Saçının rengini, modelini değiştirmek, dişlerinin bakımı gibi. Yenilenme ve silkelenme zamanı. Hayatının yeniden yapılandırıyorsun. Venüs’ün boğa burcuna geçişi hayatına yön verme konularında seni daha da güçlendirecek. Ortak paylaşımlı finansal konular, vergiler, borçlar ve krediler dikkat etmen gereken konular arasında. Mars’ın yengeç burcuna geçişiyle de aşk hayatında hareketlenmeler başlayabilir. Aidiyet duygusu uyandıran ilişkiler daha da ilgi çekici olacak. Aşk yaşayan balıklar ilişkilerinde güvenlik dürtüsü önemeli olacak. Çocuk sahibi olanlar ise çocuklarına daha çok vakit ayıracak gibi gözüküyor. Çocuk sahibi olma dürtüsünde de artış söz konusu olabilir.








J.N.E.

Danışmanlık

GSM: 0530-5720859

jnewercomlek@gmail.com

Instagram: @jonewastroloji

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

15 Mart Haftalık Burç Yorumları

Hafta genelinde aktif, dinamik, başlatan, hareketli, canlı, eyleme geçen bir yapıya sahip olabiliriz.

bottom of page