top of page

Güneş Boğa Burcu'nda



Güneş, 19 Nisan 2021’de saat 23.33 itibari ile 20 Mayıs’a kadar Boğa Burcu’nda seyredecek.


Boğa Burcu lüksü sever. Ancak diğer iki toprak elementine sahip Başak ve Oğlak burcu, farklı olarak daha uzman bakabiliyor ve satın aldıklarını kullanmak yani pratik fayda ve yarara dönüştürebiliyorlar. Boğalar ise Venüs yönetiminde olduğu için kusursuz ve değerli tasarımcılardır.


Alacağı ürünün en iyisini bulmak adına araştırma dürtüsü, Boğa Burcu’na doğuştan verilmiştir. Boğa Burcu insanları enerji deposudurlar; akıllarına ne koydularsa, sebatla başarmaya çalışırlar.


Boğa Burç’ları ayrıca eğlenceli sohbetlerden hoşlanırlar; misafirperver ve cana yakındırlar. Her ne kadar tasarruflu olsalar da bir yandan yaşama ve kutlama söz konusu olduğunda boşa para harcayabilirler. Karamsar olma eğilimleri de mevcuttur.


Boğa Burç’ları sabırlı insanlardır, ancak sinirlenirlerse kükrer ve patlarlar. Genellikle üzülmez ve yaptıklarının arkasında dururlar. Bu da onları çok güvenilir kılabilir. Boğalar, her şeyi düzeltmek için gayretlidirler.


Onlara güvenebilirsiniz, Boğa Burcu insanları her zaman iyi yoldaşlardır. Yaptıkları işlerle övünebilirler. İşine sahip çıkar ve muhakkak pastadan payını alır. Ayrıca neşeli, çalışkan, yardımsever, esprili ve misafirperverdirler.


Olumlu:


Objektif, pratik, düzenli, çalışkan, ısrarcı, neşeli, sevimli, serttir.


Olumsuz:


Materyalist, inatçı, tembel, dogmatik, küstah, asi, uysal, rahat olabilirler



Ünlü Boğalar

William Shakespeare, Audrey Hepburn, Sigmund Freud, Cem Yılmaz, Demet Evgar, Nükhet Duru


Not: “Transit Güneş Boğa seyri, kişisel haritalarımızdaki Boğa Burcu’nun bulunduğu ev konularını devreye sokuyor, değerlendirelim.



👾Seviliyorsunuz.💜



J.N.E.

Danışmanlık

GSM: 0530-5720859

jnewercomlek@gmail.com

Instagram: @jonew_astroloji

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page