top of page

Mars Yengeç Burcu'nda



23 Nisan 2021’de saat 14.49 itibari ile Mars, 11 Haziran’a kadar Yengeç Burcu’nda seyrediyor olacak. Astrolojide Yengeç Burcu’ndaki Mars, düşük bir konumdadır. Hava elementinden (ikizler), su elementine (yengeç) geçiş yapıyor olacak. İkizler Burcu’ndaki Mars aklımızla ve dilimizle hareket etmemizi sağlıyordu. Tıpkı Yengeç gibi yan yan yürüyeceğiz. Yani kendimize dolaylı yollar arayacağız. Yüzleşirken direkt yüzleşmeyeceğiz. Kendimizi ortaya koymaya çekineceğiz. Yengeç Burcu’nda Mars ile eyleme geçme isteğimiz yoğun ruh halimizin insafına kalacak, ancak duygularımızla uyumlu hareket etmenin yollarını bulduğumuzda, ortamına göre şekillenebileceğiz.


Yaşam sahnesinde, Mars'taki su grubu Yengeç, duygu atmosferinde hareket eder. Duygularımızı çok iyi ölçüp taratacak ve doğal bir performansla, şahane bir oyunculuk sergileyeceğiz. Kendimize, kendimiz şaşıracağız. Öfke anında kontrollü davranacağız. Ancak bu durum olumsuz anlamda seyrettiğinde bir yüzleşme anında çok pasif olmaya yol açabilir, dikkat! Hayatımızı ve ilişkilerimizi koruma altına almak için hareket edebiliriz. Aile ve arkadaş çevremizde duygular önemli olacaktır. İkili ilişkilerde aşırı koruyucu ve kollayıcı özellikler sergileyebiliriz.



  • Yengeç gibi doğrudan yönelmeyeceğiz.

  • Yeni faaliyetlere ve insanlara kaçmayı tercih edeceğiz.

  • İstediğimiz şeyleri daire içine alacağız, ona ulaşmak için uygun olan yolları arayacağız ve suyun akışını dikkatlice test edeceğiz…

  • İstemediğimiz bir şeyi yaptırmak zor olacak.

  • Güvensizlik duygusu hakim olabilir.

  • Duygusal yoğunluğumuza dikkat etmek, kontrol altına almak avantajımıza olacak.

  • Suyun akışına göre yol alacak ve ona göre kendimize yön vereceğiz.

  • Önemli olanın suların durulmasını beklemek, sessizleşmek olabilir.



Not: “Transit Mars Yengeç seyri, kişisel haritalarımızdaki Yengeç Burcu’nun bulunduğu ev konularını devreye sokuyor, değerlendirelim.



👾Seviliyorsunuz.💜



J.N.E.

Danışmanlık

GSM: 0530-5720859

jnewercomlek@gmail.com

Instagram: @jonew_astroloji

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page