top of page

Merkür Boğa Burcu'nda



Merkür, 19 Nisan 2021 saat 13.29 itibari ile Boğa Burcu’na geçiyor ve 4 Mayıs’a kadar bu burçta seyredecek.


Merkür Boğa, ayakları yere basan bir elçidir ve bu nedenle daha mantıklıdır.

Aslında bu, her şeyi beş duyuyla okuyan bir düşünme tarzıdır. Ayrıca Merkür, Boğa Burcu’na sahip kişiler, Venüs yönetiminde olduğundan etkili seslere sahip olabilirler. Merkür algı, iletişim gezegenimizdir. Olumlu yönüyle toprak elementinin etkisiyle ayakları yere basan, pratikte nasıl düşüneceğini bilen ve sanatsal bir tavırla ön plana çıkar. Kısacası ilham kaynağımız doğa olacaktır. Doğayla iç içe olamadıktan sonra Merkür Boğa bize biraz hayal kırıklıkları ile dönebilir. Ancak tüm bu hayal kırıklıklarını topraklanarak yok edebiliriz. Doğayla uyumlanmaya çalışmak, zihnimizi rahatlatan ve önde gelen çözümlerden biri olabilir.


Aceleye getirilen her karar bizi paniğe sürükleyebilir ve sahip olduğumuz fikre ait kontrolümüzü kaybettirebilir. Manipülatif tavırlara aldırış etmemeye özen göstermeli ve karar alırken sürecimizi yavaş bulan kişileri saygıya davet edebiliriz.


Bize zaman tanıyan ve karar alma sürecimize saygı duyan kişilerle yolumuza devam etmek faydalı olabilir. Merkür gezegeni hızı anlatırken, Boğa Burcu’nun sabit niteliği, işimizi sağlam bir zeminde sabitleme isteğimize karşılık veriyor olacak. Kalıcı işler yapmak isteyeceğiz. Gölge tarafı ise değişime uyum sağlayacak kadar esnek olamayabiliriz. Aynı zamanda yavaş ve kelimelerimizi seçerek konuşacağımız bir süreçtir.


  • El becerilerinde ya da eÄŸitim konularında uygulayarak öğrenmeyi ve hedefimize, doÄŸru yavaÅŸ, istikrarlı adımlar atmayı isteyebiliriz.

  • Somut sonuçlar alacağımız iÅŸlere odaklanacağız.

  • Bu dönem sessiz, sakin ve telaÅŸsız ortamları tercih edebilir ve çalışmalarımızı bu alanlarda yapmak isteyebiliriz.

  • Plan program yapmadan adım atmayacağımız süreçlerden geçeceÄŸiz.

  • Sadece hedefimize odaklanacak ve sabırla elimizdeki iÅŸlere odaklanıp ilgileneceÄŸiz. Ve bitiÅŸ çizgisine emin ve kararlı adımlarla ilerleyeceÄŸiz.


Merkür, Boğada kalıcı, somut ve istikrarlı şeyler yaratmaya çalışır.



Olası Zorluklar:

İnatçı, az öz konuşma, geç algılama, sabit düşünce




Not: “Transit Merkür Boğa seyri, kişisel haritalarımızdaki Boğa Burcu’nun bulunduğu ev konularını devreye sokuyor, değerlendirelim.



👾Seviliyorsunuz.💜



J.N.E.

Danışmanlık

GSM: 0530-5720859

jnewercomlek@gmail.com

Instagram: @jonew_astroloji

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page