top of page

Yeniay İkizler Burcu'nda

Düşünce eylemin provasıdır. Sigmund Freud




30 Mayıs 2022 14:30 itibariyle İkizler Burcu’nun 9 derecesinde yeni ay gerçekleşecek. Aldebaran kraliyet yıldızının da etkin olduğunu hatırlatarak başlamak isterim. Kraliyet yıldızı, sınava tabi tutar ve sınavı geçebildiğimiz takdirde karşılığında zenginlik ve büyük başarı getireceğini vaat eder. Ancak bu vaat için altını çizdiği tek ve büyük detay "DÜRÜSTLÜKTÜR".


Yaklaşık 14 gün boyunca etkili.


İkizler yeni ayı iletişim, ticaret, medya, Radyo TV, gazeteciler, aktarım, yurtiçi ulaşım, ithalat, bilgisayarlar vb. konu başlıklarını gündemimize olabilir.


İkizlerin yöneticisi Merkür, Boğa Burcu’nda Retro pozisyonunda ve Kuzey Düğüm yanında olması yeni başlangıçların habercisi diyebiliriz. Lakin Retro hareketinin geçmesini beklemek (4 Haziran) hepimiz için dikkat edilmesi gereken bir konu.


Hepimizin de bildiği gibi en tasasız burç ikizler. Hızı, pozitifliği ve ümit vericiliği ile olumluya sevk edebilir bizi.


  • Yeni fikir ve farklı yaklaşımlara meyil edebiliriz.

  • Zihnimiz çok aktif olabilir ve eski sorunlarımıza yeni bakış açısı getirebiliriz. Bu durum çevremizdekilerle uyumu yakalamamıza vesile olabilir.

  • Değer verdiğimiz insanlara karşı açık ve dürüst olmak iyilikleri de beraberinde getirebilir. Süre zarfında endişelerimizi, fikirlerimizi ve düşüncelerimizi açıkça ifade etmek faydalı olabilir. Retro sonrası!


  • Geçmiş anılar yeniayla beraber gündemimize gelebilir. Bunu destekleyen bir diğer görünüm ise 3 Haziran sonrası Merkür ile Satürn Durağan pozisyonuna geçmesi ile olacak. Bu durum bizi kısıtlanmış hissettirirken yapılanmaya da sevk edebilir.

  • Geçmişle yüzleşelim bu fırsatı değerlendirelim ve geçmişi geride bırakmaya niyet edelim. Güvenli alan ne ise bakış açımızı o yöne çevirelim. Retro sonrası karşılıklı gelip konuşarak yüzleşmek de sorunlarımızı çözüme ulaştırabilir.

  • Temiz bir sayfa açalım ve kalbimizden geçen bizi motive edecek inanç ve ilişkilerimizi kaleme alarak niyet edelim.

  • Retro sonrası ortaklıklar, ilişkiler ve birlikte yaşam sürmek de bu sürece dahil olabilir.


Sakin kalmak, hızlı karar almamak hepimizin hayrına olacak bu süreç içerisinde. Çünkü harita bir bütünse Yeni ay gerçekleşirken Venüs Boğa Burcu’nda, Mars Koç’ta seyrediyor. Aşk hayatımızda da ve eyleme geçerken de dengeyi yakalamak mümkün. Her birini ayrı ayrı kaleme aldım onlara da bir göz atmadan geçmeyin derim.




J.N.E.

Danışmanlık

GSM: 0530-5720859

jnewercomlek@gmail.com

Instagram: @jonewastroloji

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page